Magnasense logotype

News

Brand Change Announcement: AegirBio AB has officially changed its name to Magnasense AB. The new website, www.magnasense.com, launched on 9 July 2024, with redirects from www.aegirbio.com.

AegirBio AB utser Jonas Persson till interim CFO

AegirBio AB meddelar att bolagets interim CFO Patrik Gotthardt på egen begäran har valt att lämna detta uppdrag. Jonas Persson har med omgående tillträde utsetts till interim CFO för AegirBio AB. Patrik Gotthardt kommer fortsatt att kvarstå i en roll som rådgivare till bolaget under en övergångsperiod.

Jonas Persson har en kandidatexamen från Högskolan i Kristianstad och har bl.a. arbetat som revisor på Dillon AB med fokus på rättsliga och ekonomiska frågeställningar. Därefter har Jonas Persson mångårig erfarenhet från olika roller inom Pågen AB, framförallt inom ekonomi och redovisning och senast som Head of Finance. Det senaste året har Jonas fortsatt arbeta med Pågen AB, nu ifrån egen konsultfirma. 

Ansträngningarna att finna en ny permanent CFO pågår alltjämt.

För ytterligare information, vänligen kontakta: ir@AegirBio.com

Om AegirBio

AegirBio är ett svenskt diagnostikföretag som grundades 2019 för att erbjuda tester för att övervaka och optimera doseringen av biologiska läkemedel via sin unika patenterade teknologiplattform. I juni 2020 noterades AegirBio på Nasdaq First North Growth Market. Bolagets ambition är, förutom att föra ut innovativ diagnostisk teknologi till marknaden, att göra diagnostik mer tillgänglig, enklare att använda och att ge korrekta och lätt överförbara resultat.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 10 | adviser@eminova.se

Related links:
Cision
Release